Zakaj izbrati InLei® Lash Filler izobraževanje?

InLei® Lash Filler tretma je v kozmetičnem svetu vse bolj iskana storitev. Gre za revolucijo v svetu vihanja in dviga trepalnic (Lash Lift), saj produkt Filler 3, ki je končni korak Lash FIller tretmaja, globinsko nahrani naravne trepalnice in jih dolgotrajno neguje. Prodre v čebulico trepalnic, kjer pospeši njihovo hitrost rasti in povečuje gostoto trepalnic. Trepalnice so po tretmaju dolgotrajno dvignjene. Klinično dokazano je, da substanca InLei® Fillerja prodre v dlačice in jih odebeli v povprečju za do 24%.

Uporabljamo preverjene, blage in neškodljive izdelke za dvig naravnih trepalnic. Produkti so razviti in proizvedeni v Italiji, njihova učinkovitost pa je potrjena na Inštitutu v Milanu.

Efekt ukrivljenosti trepalnic je viden do 8 tednov, a se zaradi izjemne kvalitete in nežnosti preparatov tretma lahko ponavlja pogosteje. Za izdatno nego in krepitev trepalnic svetujemo tri zaporedne mesečne tretmaje.

Postanite strokovnjakinja keratinskega vihanja trepalnic, ki bo znala pravilno izvesti celoten postopek InLei® Lash Filler in svojim strankam pojasniti, zakaj je le-ta unikaten na svojem področju.

Vse tečaje vodijo visoko usposobljene certificirane InLei® mentorice.


Komu je tretma InLei® Lash Filler namenjen?

- Za tiste z zelo tankimilomljivimi ali šibkimi trepalnicami, ki si želijo izdatne obnove in nege trepalnic ter povečanje njihove debeline.

- Če želite premor od podaljševanja trepalnic.

- Če ste alergični na lepilo za podaljševanje trepalnic.

- Na trepalnicah, ki rastejo navzdol ali naravnost.

- Če so vaše trepalnice prekrižane ali neurejene.

- Če imate svetleali komaj vidnetrepalnice.

- Tistim, ki imajo dolge in toge trepalnice, in potrebujejo bolj živahen in svilnat videz.


KAJ VSE TEČAJ VKLJUČUJE?

- InLei® Začetni paket za delo, s katerim boste lahko opravili 20 - 25 vihanj. Cena tretmaja vihanja trepalnic se na trgu giblje med 35€ - 50€.

- Cena paketa z materialom, ki ga prejmete, je sicer v redni prodaji 217€.

- Slovenski priročnik

- Podporo mentorice tudi po končanem tečaju

- Uradni certifikat InLei® Lash Filler

- Enkratni 20% popust za nakup izdelkov InLei® (velja 1 teden po tečaju)

- Doživljenski 10% popust za nakup izdelkov InLei®