Tečaj laminacije obrvi po postopku Brow Bomber


Tečaj laminacije obrvi Brow Bomber

Kaj je LAMINACIJA OBRVI po postopku InLei® BROW BOMBER?

Tretma, ki daje obrvem novo obliko, teksturo, razporeditev, sijaj in nego!

Gre za revolucionaren lepotni tretma, ki je razširil vizijo oblikovanja obrvi po vsem svetu. Na kratko bi opisali postopek kot celoto treh korakov - nežne trajne, barvanja in globinske nege obrvi s hranilnim maslom.

Pri laminaciji obrvi poltrajno oblikujemo naravne dlačice tako, da so obrvi videti bolj goste, dlačice pa so mehkejše in zlahka vodljive. Hkrati lahko skrijemo morebitne nepravilnosti, kot so asimetrija, luknjice, različna usmerjenost dlačic, trde in skodrane dlačice. Pri tem dlačice niso fiksirane v novi obliki,  zato jih s krtačko zlahka počešemo v željeno obliko. Lahko ustvarimo puhaste »bushy brows« ali bolj urejene in elegantne obrvi. Učinek laminacije postopoma izzveni v 6. tednih.

Uporabljamo zgolj klinično preizkušene in neagresivne izdelke. Zaradi končnega koraka v postopku laminacije - globinska nega in obnova dlačic z Brow Bomber hranilnim maslom, je tretma Brow Bomber edinstven na trgu in predstavlja nadgradnjo klasične laminacije obrvi.


Komu ponuditi storitev?

Laminacija obrvi oblikuje naravne dlačice, brez vnašanja pigmenta v kožo ali lepljenja umetnih dlačic na obrvi, zato je idealna izbira za stranke, ki prisegajo na naravni videz in tiste, ki imajo zadržke pred bolj trajnimi metodami oblikovanja obrvi. Če v salonu že ponujate storitev podaljševanja ali keratinskega vihanja trepalnic, potem je tretma oblikovanja obrvi smiselna dopolnitev. Lepo oblikovane obrvi uokvirijo celoten obraz in dajo “piko na i” končnemu izgledu.


Zakaj izbrati tečaj laminacije obrvi pri nas?

Čeprav je postopek laminacije obrvi videti zelo preprost, lahko ob nepravilni izvedbi poškodujemo dlačice do te mere, da so izsušene, skodrane ali celo izpadajo. Ob tem se je potrebno zavedati tudi estetskega vidika, saj že rahla sprememba v obliki obrvi spremeni celotno podobo obraza. Naloga stilistke obrvi je, da je pri oblikovanju pozorna na celoten videz obraza, obliko oči in barvo las.


Kaj tečaj InLei® Brow Bomber vključuje?

Pričakujte 2 dni TOTALnega fokusa na obrveh - 5 ur teorije in 8 ur prakse.

Na tečaju se obravnava obsežne teme s področja urejanja obrvi:

  • voskanje
  • arhitekturo obrvnega loka
  • barvanje in posebnosti laminacije obrvi

Pri delu uporabljamo le najkvalitetnejše materiale in produkte InLei®, razvite v Italiji.

Prejmete tudi priročnik o obrveh in kosilo.

Po zaključenem tečaju pridobite mednarodni certifikat podjetja InLei®.

Zagotavljamo vam tudi 20% popust za prvi nakup po tečaju in stalen 10% popust za nakup izdelkov InLei®.

Poleg predanega teoretičnega in praktičnega znanja na tečaju, imate obljubljeno tudi kasnejšo podporo mentorja, strokovno pomoč in svetovanje.


Na tečaju boste potrebovali svoj material, zato je ob udeležbi potreben nakup Basic ali Full seta. 

Paket Basic vsebuje produkte za laminacijo obrvi; za 40 – 50 laminacij obrvi:InLei® Brow Lift 1, InLei® Brow Lock 2, InLei® Brow Bomber 3, InLei® Mr.Fix lepilo za obrvi, InLei® F-krtačke 12 kosov. (redna cena seta = 131,50 EUR ; cena seta ob nakupu tečaja = 105,20 EUR)

Paket Full vsebuje vse, kar potrebujete za oblikovanje in laminacijo obrvi. InLei® Brow Bomber produkti za laminacijo zadostujejo za 40 – 50 strank, vsaka posamična tuba barve za cca. 30 strank (skupaj 120):InLei® Brow Lift 1, InLei® Brow Lock 2, InLei® Brow Bomber 3, InLei® Mr.Fix lepilo za obrvi, InLei® F-krtačke 12 kosov, InLei® šamponček za čiščenje, InLei® Saline fiziološko raztopino, InLei® razvijalec za barvo, 4x InLei® barva za obrvi (Brown, Light Brown, Capuccino, Silver), InLei® čopič Michelangelo za oblikovanje obrvi, InLei® čopič Vincent, InLei® posodica Trio, InLei® obarvana nitka za Brow mapping, InLei® pinceta za oblikovanje obrvi. (redna cena seta = 279,60 EUR ; cena seta ob nakupu tečaja = 223,68 EUR)


InLei® ekipa trenerjev

Samo z udeležbo tečaja pri enem od naših certificiranih InLei® trenerjev ste lahko prepričani, da boste prejeli vse znanje, ki ga potrebujete, da boste postopek Brow Bomber znali izvesti pravilno. In ne samo to - znali ga boste prodati dražje od ostalih podobnih tretmajev na trgu.