Politika zasebnosti

Jan Jevšovar s.p., Šaleška cesta 19, 3320 Velenje se zavezuje da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine.

Kontakt:
https://www.inlei.si
Šaleška cesta 19
3320 Velenje
Slovenia
+386 41 863 286

Jan Jevšovar je odgovoren za varovanje podatkov pri In Lei Slovenija.
Dosegljiv je na e-mail : info@inlei.si

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Jan Jevšovar s.p. uporablja vase osebne podatke za potrebne spletne trgovine.

Podatki, ki jih za potrebe spletne trgovine ponujamo, zbiramo, vodimo, obdelujemo in shranjujemo:
- Ime in priimek
- Spol
- Datum rojstva
- Kraj rojstva
- Naslov prebivališča
- Telefonska številka
- E-mail naslov
- IP naslov
- Fotografije in videoposnetki (pred in po tretmaju)
- Drugi osebni podatki, ki nam jih posredujete s kreiranjem uporabniškega računa na naši spletni strain ali po telefonu
- Lokacija
- Informacije o brskanju po naši spletni strani
- Internetni brskalnik in tip vaše naprave preko katere dostopate

UPORABA POSEBNIH / OBČUTLJIVIH OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran ne shranjuje in obdeluje podatkov za obiskovalce, ki so mlajši od 16 let za to nimajo dovoljenja od staršev oz. skrbnikov. Preverjanje ali je oseba, ki brska po naši spletni strani že dopolnila 16 let ni mogoče, zato apeliarmo na starše, da imajo nadzor nad spletnim brskanjem otrok mlajših od 16 let. Če posumite, da smo zbrali podatke omenjenih starostnih skupin brez dovoljenja, nas prosim kontaktirajte na info@inlei.si, da lahko podatke izbrišemo.

NAMEN UPORABE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Jan Jevšovar s.p. uporablje vase osebne podatke za naslednje potrebe :

- Ravnanje s plačilom
- Za pošiljanje naših e-novičk in ostalega promocijskega materiala
- Za obveščanje o novostih, novih izdelkih ter popustih
- Za kreiranje uporabniškega računa
- Za dostavo vaših izdelkov ter naročil
- Jan Jevšovar s.p. analizira vase obnašanje na spletni strani z namenom izboljšave in optimizacije vaše uporabniške izkušnje
- Jan Jevšovar s.p. uporablja vaše podatke tudi za reklamacije in vračilo izdelkov

AVTOMATSKO SPREJEMANJE ODLOČITEV

Jan Jevšovar s.p. ne sprejema avtomatskih odločitev, ki so posledica avtomatiziranih procesov in ki bi lahko imele (pomembne) posledice na uporabnikih. To so odločitve, ki jih sprejme računalnik, programska oprema ali system brez možnosti posredovanja odgovornega (v tem primeru odgovornega za varnost osebnih podatkov pri podjetju Jan Jevšovar s.p.). Jan Jevšovar s.p. uporablja naslednjo programsko opremo :

Google Analytics

DOBA SHRANJEVANJA OSEBNIH PODATKOV

Jan Jevšovar s.p. vaših osebnih podatkov ne shranjuje dlje, kot je nujno potrebno, da so izvedeni vsi procesi zaradi katerih se podatki zbirajo. Za naslednje kategorije uporabljamo različne časovne cikle zadrževanja podatkov :

Osebni podatki> Čas shranjevanja: 5 let (ali do prekinitve uporabniškega računa)> Razlog: Izdani računi
Naslov prebivališča> Čas shranjevanja: 5 let (ali do prekinitve uporabniškega računa)> Razlog: Izdani računi
Ostali podatki> Čas shranjevanja: 5 let (ali do prekinitve uporabniškega računa)> Razlog: Izdani računi

DELJENJE OSEBNIH PODATKOV S TRETJIMI OSEBAMI

Jan Jevšovar s.p. se zavzema, da ne bo prodajal osebnih podatkov tretjim osebam. Podatke bo tretjim osebam predal le v primeru, ko bo to nujno potrebno za izpolnitev pogojev, ki so bili predhodno legalno sprejeti. S podjetji, ki bodo uporabljala osebne podatke imamo sporazum o zagotavljanju enake ravni varnosti in varovanja vaših osebnih podatkov. Jan Jevšovar s.p. je odgovoren za procesiranje teh operacij.

PIŠKOTKI IN DRUGE TEHNIKE

Jan Jevšovar s.p. uporablja samo tehnične in funkcionalne piškotke. In analitične piškotke, ki ne vplivajo na vašo varnost. Piškotek je manjša tekstovna datoteka, ki je shranjena na vašem računalniku, ko prvič obiščete našo spletno stran. Piškotki, ki jih uporabljamo so namenjeni zgolj in samo za tehnične potrebe in optimizacijo naše spletne strani za boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki zagotavljajo, da spletno mesto deluje pravilno in si zapomnijo vaše nastavitve. S tem lahko optimiziramo našo spletno stran. Vsak spletni brskalnik ponuja možnost ne shranjevanja piškotkov, kar lahko po potrebi prilagodite. Vse podatke, ki jih je preko piškotkov zbrala naša spletna stran lahko tudi pobrišete v vašem spletnem brskalniku.

PREGLED, UREJANJE IN IZBRIS / ODSTRANITEV OSEBNIH PODATKOV

Vedno imate pravico do vpogleda, popravljanja in popolnega izbrisa vaših osebnih podatkov. Imate tudi pravico do prenosljivosti podatkov, kakor tudi pravico do umika soglasja o obdelavi vaših osebnih podatkov s strani Jan Jevšovar s.p. To pomeni, da lahko na vašo zahtevo shranjene podatke pošljemo organiziciji na vašo željo.

Zahtevo za dostop, urejanje, izbris, prenos podatkov lahko vedno pošljete na info@inlei.si.

Da se prepričamo, da ste to res vi, vas prosimo da skupaj z zgoraj omenjenim zahtevkom posredujete tudi kopijo vašega osebnega dokumenta.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Jan Jevšovar s.p. obravnava varovanje vaših osebnih podatkov resno in prevzema vso odgovornost za morebitno izgubo ali nedovoljen dostop do vaših podatkov. Če imate kadarkoli občutek, da vaši podatki pri nas niso varni, nas prosim nemudoma kontaktirajte na info@inlei.si. Jan Jevšovar s.p. se poslužuje naslednjih ukrepov za maksimalno zaščito vaših osebnih podatkov:

- Varna programska oprema, antivirusni program in požarni zid.
- TLS (nekdanji SSL) Vaše podatke pošiljamo s pomočjo varne internetne povezave. To lahko vedno preverite, tako da vidite če v vrstici za spletni naslov pred našo spletno stranjo piše https. (primer : https://www.inlei.si)
- DKIM, SPF in DMARC so trije internetni standardi, ki jih uporabljamo, da vas zaščitimo prejemanja pošte, ki bi lahko vsebovala spam, viruse ali bi bila zmožna napasti vaše osebne podatke.